Stålhall: Padel United Vallentuna

Bista Mekan har haft turen att få utföra en hel del spännande projekt genom åren. Här syns bilder på ett särskilt roligt arbete som vi utförde i Vallentuna, där vi byggde en hel padelhall. Projektet var en totalentreprenad för oss; där vi skötte både projekteringen och utförandet. Med över 10 års erfarenhet av hallbyggen bakom oss började vi anlägga en grund till hallen. En stor grund anlades varpå vår kunniga personal satte igång med både utvändig och invändig byggnation. Den nya hallens fräscha lokaler inreddes även av oss med toaletter och en fin reception.

Från idé till färdig hallbyggnad

Många av våra kunder kommer till oss med en skiss eller ett förslag på hur de vill att just deras byggnad ska se ut. Vi tar alltid hänsyn till kundernas önskemål och samarbetet med kunder är något vi värnar mycket om. Tack vare vår breda kompetens och mångåriga branscherfarenhet kan vi även hjälpa våra kunder med projekteringen och skisser på hur de vill att deras byggnad ska se ut. Att få se ett kundprojekt gå från skisser och drömmar till en färdigställd verklighet gör oss lika glada- varje gång.

Projektets åtgång tog totalt 9 månader och padelhallen “Padel United” går nu att besöka i Vallentuna. Vi är mycket stolta och nöjda över det här omfattande projektets goda resultat samt gläds åt att hallen blivit en välbesökt plats för padelälskare.

Bygg stålhall i Mälardalen

Är du intresserad av ett hallbygge åt din verksamhet? Med över tio års erfarenhet av att bygga stålhallar och ett flertal nöjda kunder bakom oss så hjälper vi dig gärna med ditt nästa projekt. Vare sig du vill bygga en verkstadslokal, lagerlokal, sporthall, bilhall eller ett kontor så finns vi på Bista Mekan redo att hjälpa dig. Vi är ett sammansvetsat gäng på 38 personer som sätter ett stort värde på det arbete vi utför. Med flera certifieringar inom olika områden och en gedigen erfarenhet av arbetet vi utför kan du känna dig trygg med oss. Läs mer om våra hallbyggen här.

Har du ytterligare frågor eller är du intresserad av en offert? Tveka då inte att kontakta oss via mejl eller telefon. Vi ser fram emot att få arbeta med just dig.

Begär offert

HH modulesystem
System Edström
Sortimo
Loyds

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår