Smideskonstruktion: Västra Mälardalen Padel

Här syns bilder på ett arbete vi utförde åt Västra Mälardalen Padel i Arboga. Efterfrågan på nya padelhallar har vuxit kraftigt de senaste åren och vi på Bista Mekan är glada över att få ha deltagit i padelexpansionen. Som bilderna visar gjorde vi en smideskonstruktion (stomme) till själva padelhallen. Själva hallen skulle innehålla fem padelbanor där ivriga spelare kan mötas och ha kul tillsammans. Detta innebar att grunden som vi skulle anlägga var hyfsat stor. Byggtiden gick på 6 månader och resultatet blev en padelhall med en snygg, stabil grund.

Smideskonstruktioner för hallbyggnad

Att anlägga en konstruktion i stål innebär att byggnaden får en god förutsättning. Används stålstommar med ett HDF bjälklag av betong kommer byggnadens konstruktion ha lång hållbarhet och bra kvalitet. Vi på Bista Mekan är certifierade inom flera områden vilket innebär att arbetet vi utför alltid följer rådande regler samt att vi innehar god kunskap och expertis inom stålkonstruktioner.

Vi är mycket nöjda med resultatet och är glada över att padelhallen fått ett stabilt skal med god hållbarhet. Går ditt företag eller din verksamhet i byggtankar? Vare sig du vill bygga en verkstadslokal, lagerlokal, sporthall, bilhall eller ett kontor så finns vi på Bista Mekan redo att hjälpa dig med stålkonstruktioner. Med ett gäng på 38 kunniga och certifierade medarbetare samt en bred erfarenhet av olika projekt kan du känna dig trygg med oss. Läs mer om hallbyggnad här.

Tveka inte att kontakta oss med eventuella frågor eller för att efterfråga en offert. Vi ser fram emot att få arbeta med just dig.

Begär offert

HH modulesystem
System Edström
Sortimo
Loyds

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår