Kontorsenhet till SCBs nya huvudkontor (Kexfabriken)

Här ser ni bilder på arbetet med SCBs nya kontorsbyggnad i Örebro där Bista Mekan hade äran att få anlägga en stålkonstruktion med betongbjälklag. Anlägger man en konstruktion i stål ger man byggnaden en god förutsättning. Vi använde stålstommar med ett HDF bjälklag av betong vilket innebär att byggnadens konstruktion kommer att ha en lång hållbarhet och vara av bra kvalitet. Vår uppgift var att bygga en stabil stomme för byggnaden. Tack vare vår kunniga och certifierade personal blev resultatet fantastiskt. Hela arbetets tidsåtgång tog totalt fem månader.

Stålkonstruktion till kontorsbyggnad

Att anlägga en stålkonstruktion är som att skapa byggnadens skelett - något som kanske inte syns utvändigt men som är en väsentlig del av byggnadens konstruktion. Ett viktigt första steg i vilken byggprocess som helst. Vanligtvis brukar våra kunder komma till oss med en skiss eller ett förslag på hur de vill att just deras byggnad ska se ut. Vi tar alltid hänsyn till kundernas önskemål och vet att ett väl fungerande samarbete med kunden alltid leder till ett lyckat projekt.

Vi på Bista Mekan är certifierade inom ett flertal områden, vilket innebär att arbetet vi utför följer rådande lagar och regler samt att vi innehar god expertis inom stålkonstruktioner. Går ditt företag eller din verksamhet i byggtankar? Vi på Bista Mekan är 38 stycken kunniga och erfarna personer som ser fram emot att få hjälpa just dig med ditt nästa projekt. Med en bred kompetens och många nöjda kunder bakom oss hjälper vi dig att anlägga ett projekt du blir nöjd med. Läs mer om våra stålkonstruktioner här.

Vill du ha en offert eller ställa frågor om vårt arbete är du självklart välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att få jobba med dig!

Begär offert

HH modulesystem
System Edström
Sortimo
Loyds

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår