Bygge av företagsparken Kajutan 3

Här syns bilder på vårt spännande arbete med företagsparken Kajutan 3 i Bettorp, Örebro. Kundens önskemål var att bygga upp parken löpande utefter kunders efterfrågan. I företagsparken har vi bland annat byggt kontorslokaler, lagerlokaler, utbildningscenter, en lokal för APEX Ölbryggeri, lokal för Lif transportmaskiner samt lokaler för produktion. Tidsåtgången för projektet låg på ungefär sju månader per byggnad och vi påbörjade arbetet 2019.

Projektet är en totalentreprenad där vi sköter projektering och utförande. Det har varit fantastiskt roligt att se kundens önskemål uppfyllas under byggprocessen. Företagslokalerna är rymliga, fräscha och praktiska samt har en distinkt utsida som går i svart och rött.

Bygg lagerlokal i Mälardalen - Örebro, Stockholm

Vi på Bista Mekan har stor erfarenhet av att bygga lokaler, stora hallar och kontor. Tillsammans är vi 38 medarbetare som brinner för att hjälpa våra kunder gå från idé till färdigställd verklighet. Vi är även certifierade inom ett flertal områden, vilket innebär att arbetet vi utför alltid följer rådande lagar och regler.

Är du intresserad av att bygga lagerlokal eller företagslokaler? Bista Mekan har över 60 års erfarenhet av stål och smideskonstruktioner- så med oss är du i trygga händer. Tveka inte att kontakta oss med eventuella frågor eller för att efterfråga en offert. Vi ser fram emot att få arbeta med just dig.

Begär offert

HH modulesystem
System Edström
Sortimo
Loyds

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår