Turtle Nordic

Turtle Nordic marknadsför varumärket Turtle och är känt för att erbjuda enastående kvalitet till förmånliga priser.

Turtle Nordic presenterar en omfattande kollektion av takräcken som är kompatibla med en mängd olika bilmärken, inklusive Audi, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen och Volvo.

Bland de framstående produkterna hittar vi ett sortiment av takräcken som inkluderar modeller som takräcke till ID.4, takräcke till Kia Ceed, takräcke till Volvo V90, takräcke till MG Marvel R samt takräcke till Volvo V60. Dessa takräcken erbjuder utmärkt funktionalitet och kompatibilitet med olika bilmodeller och utgör högkvalitativa lösningar för dina transportbehov.

Dessutom tillhandahåller Turtle Nordic även takboxar, cykelhållare och andra tillbehör.

Alla produkter utvecklas och tillverkas i moderna anläggningar i Turkiet och Slovakien. Utvecklingsavdelningen arbetar ständigt med att förbättra och konstruera produkter som möjliggör säker lastning under resan.

Turtles taklastprodukter erbjuder en rad fördelar, inklusive högkvalitativa aluminiumdetaljer, noggrann bearbetning och framför allt plastdetaljerna som ingår. Samtliga material är noga utvalda för att stå emot de utmaningar som de nordiska förhållandena innebär, inklusive extrema temperaturer och den påverkan av vägsalt som produkterna utsätts för.

https://turtlenordic.se/takracke/volkswagen/id/takracke-turtle-air-till-volkswagen-id4
HH modulesystem
System Edström
Sortimo
Loyds

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår