Utbildningscenter för RoadPartner

Ytterligare ett arbete som vi på Bista Mekan är stolta över är arbetet med ett nytt utbildningscenter till RoadPartner i Örebro. Här gjorde vi en totalentreprenad där vi gjorde allt från projektering till själva byggandet. RoadPartner utför företagsutbildningar för yrkeschaufförer, utbildningar i TMA (truck, lastbil osv). Företaget behövde nya, större lokaler där de kunde driva sin verksamhet. Arbetet med de nya lokalerna tog totalt fyra månader och utfördes av vår erfarna personal.

De nya lokalernas totala yta blev 700 kvadratmeter och innehåller bland annat lektionssalar, garage, ytor för att köra truck, cateringutrymme samt en matsal. Lokalerna är stora, luftiga och har ett fint ljusinsläpp. Både kontor och lektionssalar ska vara trivsamma att vistas i samt representera verksamheten. Vi är väldigt stolta och glada över det fina resultatet samt gläds åt att kunden blev nöjd.

Bygg lokaler till ditt företag

Vi på Bista Mekan är certifierade inom ett flertal områden, vilket innebär att arbetet vi utför följer rådande lagar och regler samt att vi har goda kunskaper. Vi på Bista Mekan är 38 stycken kunniga och erfarna personer som brinner för vårt arbete. Att få samarbeta med kunder och förverkliga deras önskemål är det som driver oss framåt varje dag.

Funderar du på att bygga eller bygga ut din verksamhet? Vare sig du vill bygga en verkstadslokal, lagerlokal, sporthall eller ett kontor så finns vi på Bista Mekan redo att hjälpa dig med bygget. Du är varmt välkommen att kontakta oss redan idag för ytterligare frågor eller offert. Vi på Bista Mekan ser fram emot att få jobba med just dig. 

HH modulesystem
System Edström
Sortimo
Loyds

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår