Bygge av DrillCons nya huvudkontor

Bista Mekan hade äran att få bygga ett nytt huvudkontor åt företaget DrillCon som är en ledande serviceleverantör av borrtjänster för gruv och anläggningsarbete. Företagets nya huvudkontor ligger i Örebro och arbetet var en totalentreprenad från oss vilket innebar att vi skötte allt från projektering till själva utförandet. Hela projektet tog totalt tre månader tack vare ett otroligt arbete utfört av vår kunniga personal.

Bygg kontorslokaler i Mälardalen

Byggnadens yta gick på totalt 1800 kvm och inrymde 20 tons travers, kontorsytor, personalrum, lagerlokaler, tvätthallar och kontor. Vi är mycket stolta över resultatet och tackar DrillCon för förtroendet. Vi får ofta kunder som har specifika ritningar eller skisser på sina projekt och det är alltid en glädje att få se deras önskemål bli verklighet. Tack vare vår breda kompetens och flera års erfarenhet hjälper vi även våra kunder med projekteringen och skisser på hur de vill att deras byggnad ska se ut.

Som bilderna visar fick kontorsbyggnaden vackra, höga fönster som släpper in ett fantastiskt ljus på kontoret. Personalutrymmen berikades med flera trevliga mötesrum där glasväggar fick stå i centrum och kollegor får chansen att mötas. Vi ordnade även fina spiraltrappor i byggnadens stil. De nya lokalerna blev ljusa, luftiga och välkomnande- vilket även bidrar till en trevlig arbetsmiljö för DrillCons personal.

Går ditt företag eller din verksamhet i byggtankar? Vare sig du vill bygga en verkstadslokal, lagerlokal, sporthall, bilhall eller ett kontor så finns vi på Bista Mekan redo att hjälpa dig. Tveka inte att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med ditt nästa projekt. Vi på Bista Mekan ser fram emot att få jobba med just dig.

HH modulesystem
System Edström
Sortimo
Loyds

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår