Detta ingår vid hallbyggnation

Vid en hallbyggnation erbjuder vi våra kunder olika alternativ. Det vanligaste, som vi kallar normalfallet, innebär följande:

Stommen

Vi levererar en stålstomme med sandwichväggar där isoleringen är PUR och PIR eller mineralull.

Taket

Taket är av perforerad plåt med en tjocklek på 130 mm. Tätskiktet är av duk eller papp. Isoleringen är först 50 mm mineralull, sedan en plastfolie, därefter 150 mm cellplast och ytterst en brandduk. Vi lämnar 15 års garanti på taket!

Skalet

Vi levererar skalet med öppningsbara treglasfönster i aluminium och dörrar av antingen glas/aluminium eller i stål.

Portar

Vi levererar allt från manuella sidoportar till motordrivna takskjutsportar från Hörman.

Plusutförande hallbyggnation

Vi går självklart även utanför normalfallet. Det kallar vi plusutförande och innebär följande tillägg till normalfallet:

Sockel

Du får då en betongsockel som normalt är 900 mm hög och 250 mm bred. Den höga höjden gör att ytterväggen skyddas mot bland annat påkörningar och andra oförutsedda olyckshändelser.

Grund

Vill du även ha en grund levererad från oss så är det självklart inga problem. Vi levererar kantförstärkt grund på så kallad platta på mark med 200 mm isolering. Vid dåliga markförhållanden måste pålning ske, vilket normalt görs med stålpålar. Pålning innebär vanligtvis också att man väljer en tjockare och mer armerad bottenplatta.

HH modulesystem
System Edström
Sortimo
Loyds

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår