Hallbyggnad

Behöver du bygga en hall för din verksamhet? Med över tio års erfarenhet inom hallkonstruktion är vi på Bista Mekan stolta över våra referensprojekt inom hallbyggnad och det stora antalet nöjda kunder vi har. Vi är ett väl sammansvetsat team och vår prioritet är att leverera kvalitetsarbete som uppfyller höga standarder. Med flera viktiga certifieringar, inklusive ISO 9001ISO 14001EN 1090-1 och ISO 3834-2, samt en AAA-kreditvärdighet, kan du vara trygg i valet av oss som din partner.

Typ av hallbyggnad

Oavsett vilken typ av hall du planerar att bygga, vare sig det är en stålhall, bilhall, lagerhall, industrihall, logistikhall, maskinhall, kontorshall, verkstadshall eller produktionshall, kan du lita på vår omfattande kompetens och erfarenhet. Vi har kunskapen och färdigheterna som krävs för att leverera en hall som uppfyller dina specifika behov och önskemål.

Från idé till färdig hallbyggnad

Vi förstår att varje projekt är unikt, därför arbetar vi nära med dig för att förstå dina unika krav och utforma en skräddarsydd lösning som uppfyller exakt det du söker. Genom att kombinera vårt tekniska kunnande med noggrann planering och detaljerat utförande, säkerställer vi att den hall vi levererar är av högsta kvalitet och funktionalitet.

Expertis inom olika sektorer och branscher

Vi har omfattande erfarenhet av att arbeta inom olika sektorer och branscher. Detta gör oss väl rustade för att möta de specifika krav som din verksamhet har. Oavsett om det handlar om industriella behov, handel eller kontor, kan du lita på att vi har expertisen och kompetensen att leverera en lösning som passar dina krav och förväntningar.

Erfarna yrkesmän och tekniker för smidig och effektiv byggprocess

Vårt team består av erfarna yrkesmän och tekniker som är skickliga på att hantera komplexa byggprojekt. Vi garanterar en smidig och effektiv byggprocess genom att tillämpa vår expertis och erfarenhet. Vi strävar efter att leverera resultat av högsta kvalitet inom överenskommen tid och budget.

Kontakta oss för din hallbyggnad

Har du ytterligare frågor eller är du intresserad av att få en offert? Tveka inte att kontakta oss via mejl eller telefon. Vi ser fram emot möjligheten att arbeta med dig och svara på alla dina frågor.

Här finns en folder som visar lite vad vi kan göra: Ladda ner folder

 

Anders Jacobson

Hallbyggnad

Telefon: 019 - 21 70 72

Mobil: 0703 - 75 70 75

E-post: anders@bistamekan.se

 


Referensprojekt inom hallbyggnad

HH modulesystem
System Edström
Sortimo
Loyds

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår