Lyftkran till transportfordon

Bista Mekan i Örebro erbjuder ett stort sortiment av kranar och lyftkranar ifrån Fassi och Spitzlift. Underlätta det dagliga arbetet och minska på arbetsskador, tunga lyft och kostnader genom att montera en lätt och portabel lyftkran på ditt transportfordon. 

Fassi - brett sortiment av lyftkranar

Med 50 år i branschen är Fassi ett av världens största kranmärken. De erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av kranar från 1 till 215 ton för mobilt eller stationärt bruk. Fassi erbjuder vi även tillbehör som skopor, rotatorer och personkorgar.

Spitzlift - liten lyftkran med mycket kraft

Spitzlift lätta portabla lyftkranar kan väsentligt underlätta det dagliga arbetet och reducera lyftrelaterade skador till ett minimum. Liten lyftkran som endast väger 14 kg och kan lyfta upp till 400 kg samtidigt som den hanteras av en enda person. En mängd olika fästen gör att Spitzlift kan monteras nästan överallt.

 

Ladda ner broschyr  

Montering och installation av lyftkranar

Bista Mekan erbjuder installation och montering av lyftkran till ditt fordon i någon av våra verkstäder i Örebro och Enköping!
Kontakta oss redan idag för mer information och priser!

Kontakta oss

Bildgalleri lyftkranar

HH modulesystem
System Edström
Sortimo
Loyds

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår