Bilinredning Karlstad

Välkommen till Bista Mekan, experter inom bilinredning i Karlstad. Med över 30 års erfarenhet inom området garanterar vi hög kvalitet både i processen och i slutprodukten. Låt oss hjälpa er genom hela resan, från inköp och planering till montering, ombyggnation och installation. Med flera viktiga certifieringar (ISO 9001ISO 14001EN 1090-1 och ISO 3834-2) och högsta kreditvärdighet (AAA) kan du känna dig trygg med oss som ditt val.

Vårt sortiment av högkvalitativ bilinredning

Vi erbjuder våra kunder en omfattande variation av fordonsinredningar och tillbehör från några av de mest välrenommerade tillverkarna på marknaden. I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av högkvalitativa produkter från företag som Modul-SystemSortimoSystem EdströmBott och Loyds.

Skräddarsydd bilinredning för alla fordonstyper

Oavsett vilken typ av fordon du använder i din verksamhet, är vi redo att hjälpa dig med bilinredning och anpassade lösningar. Vi kan erbjuda våra tjänster och produkter för olika fordonstyper, inklusive skåpbilartransportbilararbetsbilarhantverkarbilar och crossbussar.

Få en skräddarsydd bilinredning med vår kostnadsfria ritningstjänst

Vi förstår vikten av att ha en optimal och anpassad inredning i ditt fordon. Med vår ritningstjänst kan du skapa en egen inredning som passar perfekt i ditt fordon. Vi tar hänsyn till dina specifika behov och arbetsflöde, inklusive verktygsbehov, förvaringsutrymmen och krav på arbetsmiljön. När du är nöjd med ritningen kan vi fortsätta med att installera inredningen enligt dina specifikationer.

Kontakta oss om bilinredning i Karlstad

Ta gärna kontakt med oss idag för att boka en konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa dig att maximera effektiviteten och produktiviteten i ditt arbete.

Kontaktuppgifter

Mats Persson

Bilinredning - Karlstad

070-618 66 40

mats@bistamekan.se


HH modulesystem
System Edström
Sortimo
Loyds

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår