Loyds Smartfloor, inklädnad och LED belysning till transportbilar

Loyds industri AS står för kvalité, säkerhet och kundnärhet. Med en egen produktion i Norden skräddarsys produkter som förenklar hantverkarens vardag. Där arbetar de nära kunden, och tillsammans med kunden skapar deras innovationsteam hållbara lösningar för smarta hantverkare, och för en arbetsplats i rörelse. Loyds är samarbetspartner med Renault Tech, Volkswagen Sverige och Toyota Motor Europa och Loyds produkter ingår som standardutrustning i många bilmodeller!

Smartfloor - Plats för allt med perfekt anpassning!

Med en volym på hela 1 kubikmeter och en nyttolast på 500 kg totalt ger Smartfloor dig enkel tillgång till verktyg och material som används dagligen. Djupet på lådorna är hela 37 cm, vilket gör det möjligt att ställa in bland annat verktygslådor upprätt. Med allt på sin fasta plats i lådorna och ett stort och välordnat golv till varutransporter, blir arbetsdagen enklare och mer översiktlig. Smartfloor skall fungera under hela bilens livslängd och är därför konstruerad med robusta material och komponenter som tål tuff behandling av en hantverkare.

Se sortimentet av Smartfloors i vår webshop

Vi erbjuder dig också proffsig montering av Loyds produkter i våra verkstäder i Örebro och Enköping.


Skräddarsydd inredning efter fordonsmodell

Alla Loyds produkter är 100% skräddarsydda för varje fordonsmodell, med maximal bullerreducering och smarta lösningsdetaljer. Med Loyds Smartfloor tillsammans med Loyds Inklädnad och LED lampa i bilen får du en bra känsla, och du framstår som ordentlig och professionell. Om du är rörmokare eller elektriker, försäkra dig om att din varubil också utrustas med Smartfloor!


HH modulesystem
System Edström
Sortimo
Loyds

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår