Bott bilinredning

Bott är en pålitlig leverantör av professionella inredningslösningar för transportfordon. Med skräddarsydda och innovativa produkter hjälper de företag att optimera arbetsflödet och maximera effektiviteten i fordonsinredningar.

Auktoriserad återförsäljare av Bott

Vi är stolta återförsäljare av Botts bilinredning, vilket garanterar hög kvalitet och en funktionsrik lösning för nästan alla bilmärken. Som auktoriserad återförsäljare till Bott har vi betjänat kunder inom fordonssektorn under många år. Vår expertis och engagemang för kundnöjdhet har gjort oss till ett pålitligt val för både bilentusiaster och företag som behöver skräddarsydd bilinredning.

Med flera viktiga certifieringar (ISO 9001ISO 14001EN 1090-1 och ISO 3834-2) och högsta kreditvärdighet (AAA) kan du känna dig trygg med oss som ditt val.

Vårt sortiment av Bott

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av produkter och tillbehör som kan passa en mängd olika behov. Från praktiska hyllor och lådor till säkerhetsutrustning och lastsäkringssystem - vi har allt du behöver för att göra din fordonsinredning mer organiserad och effektiv.

Kostnadsfri ritningstjänst för Bott bilinredning

Vi förstår vikten av att ha en optimalt utformad och skräddarsydd inredning i ditt fordon. Därför erbjuder vi dig som kund en unik möjlighet att ta del av vår kostnadsfria ritningstjänst för att skapa en helt egen inredning som passar perfekt i just ditt fordon.

Genom att utnyttja vår ritningstjänst kan du vara säker på att din inredning blir skräddarsydd efter dina specifika behov och arbetsflöde. Vi tar hänsyn till faktorer som verktygsbehov, förvaringsutrymmen och arbetsmiljöns krav för att skapa en funktionell och ergonomisk lösning.

När du är nöjd med ritningen kan vi fortsätta med att installera inredningen enligt dina specifikationer.

Kontakta oss om Bott bilinredning

Ta gärna kontakt med oss idag för att boka en konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa dig att maximera effektiviteten och produktiviteten i ditt arbete.

Kontaktuppgifter

Mats Persson

Bilinredning - Bott

070-618 66 40

mats@bistamekan.se


HH modulesystem
System Edström
Sortimo
Loyds

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår