Fordonsinredning till arbets- och transportbilar

Bista Mekan i Örebro erbjuder fordonsinredning till transportbilar från leverantörerna Modul-System, System Edström, Loyds och Sortimo. Med vår kunskap och erfarenhet av fordonsinredning har valt ut den bästa bilinredningen som idag finns på marknaden. Vi lämnar alltid 5 års garanti på alla produkter vi säljer!

Installation och montering av inredning till fordon

Vi utför installationer och monteringar av inredning till bilar och andra fordon åt dig som kund. Vi utför exempelvis montering av extraljus och LED ljusramp. All montering och installation utförs i våra verkstäder i Örebro och Enköping. Vi erbjuder också dig som kund att rita upp en inredning som är anpassad för just ditt fordon helt kostnadsfritt. 

Här presenteras bara en bråkdel av olika förslag på fordonsinredning som finns tillgänglig – hittar du inte den specifika inredningen du är ute efter är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss


HH modulesystem
System Edström
Sortimo
Loyds

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår