Bilinredning för crossbuss

Välkommen till Bista Mekan, din fordonspåbyggare för bilinredning. Med över 30 års erfarenhet inom fordonsinredning och ombyggnation av crossbussar kan vi garantera att både processen och slutprodukten håller högsta kvalitet. Vi är här för att hjälpa er genom hela processen, från inköp och planering till montering, ombyggnation och installation av färdiga produkter på era crossbussar.

Våra varumärken för bilinredning

Vi erbjuder ett brett sortiment av kända varumärken för bilinredning, inklusive Modul-System, Sortimo, System Edström och Loyds fordonsinredningar med tillbehör.

Modul-System bilinredning

Modul-System är världsledande inom modulära inredningar för servicebilar. Med gedigen erfarenhet tillverkar de lättviktsinredningar i superstål. Genom avancerade material minskar de vikt och godstjocklek samtidigt som de behåller robusthet och krocksäkerhet. En lättare inredning ger fördelar som ökad lastkapacitet, minskad bränsleförbrukning och lägre utsläpp. Vi erbjuder kostnadsfri skräddarsydd ritning för din crossbuss.

Sortimo bilinredning

Sortimo är en ledande tillverkare av fordonsinredningar och mobila transportlösningar i Sverige. De erbjuder inte bara hyllsystem för olika typer av lätta transportfordon, utan tillverkar även box- och väsksystem som är perfekta för hantverkare, handel och industri. Sortimos produkter är kända för sin exceptionella kvalitet och uppfyller de högsta kraven på fordonsutrustning. För att visa sitt förtroende erbjuder de en 5-årig garanti på sina produkter.

System Edström bilinredning

System Edström är en ledande leverantör av fordonsinredningar och erbjuder marknadens mest flexibla system för inredning i hantverkarbilar. Med sin omfattande erfarenhet av mobil arbetsplats vet System Edström precis vad som krävs. Deras produkter bygger på principerna om flexibilitet och enkelhet, vilket gör dem bland de mest lättmonterade på marknaden.

Professionell montering och installation av bilinredning för crossbussar

Vi erbjuder professionell montering, installation och platsbyggnation av bilinredning för crossbussar. Vårt team kan även skapa skräddarsydda specialbyggnationer som passar era specifika behov.

Var vänlig och begär en offert från oss. Varje år hanterar vi ungefär 600 crossbussar i våra lokaler.

 

Begär offert

 

Mats Persson, Offert/Arbetsledning:                        Telefon verkstad: 

 mats@bistamekan.se                                                      070-497 70 75

070-618 66 40

 

 


HH modulesystem
System Edström
Sortimo
Loyds

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår